Over ons

Jacob Hill is opgericht door twee broers met een passie voor mode en ondernemen.

Vanuit de gecombineerde passie is een geheel eigen kijk op kleding ontstaan die zich onderscheid door hun ontwerp, kwaliteit, duurzaamheid en pasvorm. Om dit te kunnen garanderen wordt onze kleding uitsluitend onder eerlijke en zeer goede omstandigheden in Europa geproduceerd.

Kortom, kleding die we zelf zouden willen dragen!

Design

Wij houden van een tijdloze en modieus verfijnde stijl en combineren dat in onze eigen ”Jacob Hill” producten. We ontwerpen en produceren kleding voor mannen die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit, duurzaam materiaal, detaillistische afwerking, perfecte pasvorm en zich van anderen willen onderscheiden. Alleen de beste biologische stoffen, gerecycled garen, verven op waterbasis, knopen van natuurlijke materialen worden in onze kleding verwerkt.

We noemen dit “Premium Dutch Design”!

De merknaam

De merknaam Jacob Hill is ontstaan uit de naam “Jacob”, die al generaties lang in onze familie voorkomt en het woord “Hill” welke een verwijzing is naar het prachtige heuvelachtige gebied waar we zijn opgegroeid.

Vanuit deze passie en gedachtegang is Jacob Hill ontstaan, als het premium sustainable “Casual Business” merk!

Missie en visie

Missie

Een duurzaam, iconisch, tijdloos en onderscheidend premium merk zijn, met kleding voor casual en business. We willen voor onze klanten het favoriete en onderscheidende premium merk zijn dat bij deze gelegenheden wordt gedragen.

Visie

Ontworpen in Nederland, duurzaam geproduceerd met de hoogste kwaliteit in Europa. Het vergroten van duurzaamheid in de productie van Premium kleding met optimaal gebruik van biologische/duurzame materialen. Geproduceerd onder de best mogelijke omstandigheden door de gepassioneerde mensen in onze Europese productiefaciliteiten

Kernwaarden Jacob Hill

De kernwaarden van Jacob Hill zijn: Kwaliteit, Duurzaamheid, Integriteit, Transparantie, Onafhankelijkheid, Verbetering!

Jacob Hill Fashion

Door kleding van Jacob Hill te dragen kies je voor de beste kwaliteit in duurzame premium kleding.

De tijdloze en onderscheidende kleding van Jacob Hill wordt met veel passie ontworpen in Nederland.

De stoffen van Jacob Hill worden speciaal geselecteerd op materiaalsoort, comfort, sterkte, kleurbehoud en behoud van pasvorm. Ervaar het zelf!

Het team van Jacob Hill zorgt ervoor dat al onze producten in een duurzame en eerlijke omgeving, onder zeer goede omstandigheden en onder minimale milieubelasting worden geproduceerd.

Dit doen we door continu naar de houdbaarheid en duurzaamheid van onze kleding te kijken en deze uitsluitend onder goede omstandigheden in Europa te produceren.

Onze kleding onderscheidt zich door optimale kwaliteit, pasvorm, ontwerp en duurzaamheid. Kies voor Jacob Hill als je jezelf wilt onderscheiden.

Onze visie op ondernemen

Bij Jacob Hill kun je er op vertrouwen dat je bij de aanschaf van onze kleding kiest voor een optimale balans tussen kwaliteit, pasvorm, ontwerp en duurzaamheid. Dit realiseren we door de stoffen en materialen voor onze kleding hier speciaal op te selecteren.

De ecologische stoffen die wij gebruiken voor het vervaardigen van onze kleding zijn GOTS en/of OCS gecertificeerd en de kleding wordt geproduceerd in overeenstemming met Oeko-Tex 100 normen.

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel, opgericht in 2002. Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.

OEKO-TEX Standard 100 is een gezondheidskeurmerk voor textiel.

Onze productielocaties maken waar mogelijk gebruik van duurzame energiebronnen. De ververijen waar we mee werken, passen naast gebruik van alternatieve energiebronnen, milieuvriendelijke kleurstoffen toe en hergebruiken water. Het uiteindelijke afvalwater wordt op het terrein van de ververijen zelf diverse malen gefilterd en zoveel mogelijk hergebruikt. Dit inkt waarmee we printen is milieuvriendelijk.

Door onze tijdloze ontwerpen bestaat onze kleding niet uit seizoens- of trendgebonden collecties. Hiermee voorkomen we overproductie. De restanten van onze producties (het snijafval) wordt opgehaald en gerecycled/gebruikt voor toepassing in schoonmaakdoeken, isolatiemateriaal en tapijten.

We gebruiken uitsluitend gerecyclede verpakkingsmaterialen.

Daarnaast doen we continu onderzoek op welke wijze we onze kleding nog duurzamer kunnen maken.

Ook jij kunt ons helpen door voordat je bestelt gebruik te maken van onze meetinstructies/ maattabellen en je bij het wassen van jouw Jacob Hill collectie te houden aan onze wasvoorschriften.

Duurzaamheid

Al onze producten worden in een duurzame en eerlijke omgeving geproduceerd.

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit duurzame en premium kleding voor mannen.

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten. Verzenden is bij ons gewoon gratis!

Geleverd met de fiets

In samenwerking met Fietskoeriers beperken we de CO₂-uitstoot van onze verzendingen tot een minimum.

Duurzaamheid

Al onze producten worden in een duurzame en eerlijke omgeving  geproduceerd.

De beste kwaliteit

De beste kwaliteit duurzame en premium kleding voor mannen. 

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten. Verzenden is bij ons gewoon gratis!

Geleverd met de fiets

In samenwerking met Fietskoeriers beperken we de CO₂-uitstoot van onze verzendingen tot een minimum.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Voor meer informatie zie onze Cookie policy

Jacob Hill zorgt ervoor dat al onze producten tot stand komen onder eerlijke en duurzame omstandigheden met minimale belasting voor het milieu.

Bij Jacob Hill vinden we dat duurzaamheid gebaseerd is op minimale milieubelasting in combinatie met een lange draagbaarheid van onze kleding. De stoffen waar onze kleding van gemaakt zijn, zijn geselecteerd op minimale slijtage, behoud van kleur en pasvorm.

De beste kwaliteit duurzame en premium kleding voor mannen.

De kleding van Jacob Hill wordt in Europa met de hand gemaakt van de beste kwaliteit duurzame grondstoffen. De samenstelling van onze stoffen wordt geselecteerd op sterkte, optimaal comfort, behoud van pasvorm en kleur. Onze producten kunnen daardoor vaak en lang gedragen worden.

Houd je bij het wassen van de kleding goed aan onze wasvoorschriften en je zult jouw collectie Jacob Hill kleding vaak en lang kunnen dragen.

Bij Jacob Hill berekenen we geen verzendkosten.  Verzenden is bij ons gewoon gratis! Tevens gebruiken we gerecycled karton.

In samenwerking met Fietskoeriers kunnen we onze kleding via de groenste én snelste route bezorgen. Onze transportverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton en worden alleen verpakt in gerecyclede kunststof zakken bezorgd wanneer dit écht niet anders kan.

Met de fiets is de logistiek in Nederlandse steden slimmer en schoner in te richten. Zo verminderen we de verkeersdrukte en beperken de CO₂-uitstoot tot een minimum.

Hoe bezorgen we je pakket op plaatsen waar fietskoeriers nog niet rijdt? Dan schakelen we een autokoerier voor je in. Door slim samen te werken gaat je pakket mee met een koerier die toch al rijdt. Hierdoor kost het geen extra CO₂ en zijn we alsnog groen bezig.

Voor de grotere afstanden tussen de steden gebruiken we auto’s op groengas. Zo rijden alle vervoersmiddelen daar waar ze het beste tot hun recht komen: de auto op de snelweg en de fiets in de stad.

Jacob Hill zet zich daarnaast continue in om naast de productie ook de bezorging van onze kleding nog verder te verduurzamen.

Meetinstructies

Maattabel

MVO

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel, opgericht in 2002. Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.

OEKO-TEX Standard 100 is een gezondheidskeurmerk voor textiel.

Onze productielocaties maken waar mogelijk gebruik van duurzame energiebronnen. De ververijen waar we mee werken passen naast gebruik van alternatieve energiebronnen, milieuvriendelijke kleurstoffen toe en hergebruiken water. Het uiteindelijke afvalwater wordt op het terrein van de ververijen zelf diverse malen gefilterd en zoveel mogelijk hergebruikt. Dit inkt waarmee we printen is milieuvriendelijk.

Door onze tijdloze ontwerpen is bestaat onze kleding niet uit seizoen of trend gebonden collecties. Hiermee voorkomen we overproductie. De restanten van onze producties (het snijafval) worden allemaal opgehaald en gerecycled/gebruikt voor toepassing in schoonmaakdoeken, isolatiemateriaal en tapijten.

We gebruiken uitsluitend gerecyclede verpakkingsmaterialen.

Daarnaast zullen we continue onderzoeken op welke wijze we onze kleding nog duurzamer kunnen maken.

Ook jij kunt ons helpen door voordat je besteld gebruik te maken van onze meetinstructies/ maattabellen en je bij het wassen van jouw Jacob Hill collectie te houden aan onze wasvoorschriften.