Neem contact op

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben die niet beantwoord worden door onze veelgestelde vragen pagina onder het contactformulier, dan komen we graag met je in contact.

Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via info@jacobhill.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meest gestelde vragen

Bestellen

Stap 1. Selecteer het artikel dat je wilt aanschaffen en selecteer de juiste maat.

Stap 2. Klik op het winkelmandje.

Stap 3. Vul je persoons- en adresgegevens in en controleer of alles juist in ingevuld.

Stap 4. Kies je betaalwijze (Ideal, Visa, Mastercard)

Stap 5. Na het uitvoeren van de betaling ontvang je een bevestiging op het opgegeven emailadres.

Heb je geen bevestiging ontvangen in je inbox of in de ongewenste e-mail map? Neem dan contact op met ons op via orders@jacobhill.com

Ja, na het correct uitvoeren van de bestelling in de webshop ontvang je een bevestiging van de bestelling via e-mail.

Als het item niet meer in de webshop verkrijgbaar is, dan is deze op dat moment helaas uitverkocht. We trachten onze voorraad zo snel mogelijk weer aan te vullen, dus houdt onze webshop in de gaten voor nieuwe voorraad of voor nieuwe producten.

Bestelling

Waar gewerkt wordt, worden soms fouten gemaakt. Onze excuses als we je een onjuist of beschadigd artikel hebben toegestuurd. Stuur een mail naar orders@jacobhill.com onder vermelding van je bestelnummer. Stuur vervolgens je artikel aan ons retour (zie hoe in kopje ‘’retourneren’’).

Wanneer wij het onjuist geleverde of beschadigde artikel correct hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze excuses voor het ongemak.

Wij rekenen geen verzendkosten. In onze webshop worden verzendkosten automatisch meegenomen. Zoals ook weergegeven in het besteloverzicht. Wij trachten onze artikelen in een passend formaat verzendverpakking te leveren om daarmee de transportkosten en CO2 footprint zo laag mogelijk te houden. Tevens gebruiken we verzendverpakkingen van gerecycled materiaal.

Wanneer je een ander aflever- / factuuradres ingeeft bij je persoonlijke gegevens, zullen we het naar dit adres sturen.

Onze doelstelling is om je bestelling de eerstvolgende dag te verzenden. Vervolgens is het afhankelijk van de snelheid van onze verzendpartners hoe snel je bestelling geleverd wordt, maar dit is veelal tussen de 1-3 werkdagen. Na verzending ontvang je een track & trace per email zodat je je bestelling kunt volgen.

Indien je pakket binnen 5 werkdagen dagen nog niet binnen is, stuur dan een mail naar orders@jacobhill.com

We verzenden momenteel standaard naar Nederland, België en Duitsland vanuit de webshop. Indien je wilt dat we het verzenden naar een ander land in de EU of daarbuiten, dan willen we dit graag voor je organiseren. Stuur dan een mail naar info@jacobhill.com

Garantie

Wij zijn heel strikt in het controleren van onze artikelen, voordat we ze versturen.

Wij houden ons aan de geldende wettelijke garantie waaraan we moeten voldoen als Nederlands bedrijf.

Vertoont het door jouw gekochte artikel een gebrek en kun je redelijkerwijs verwachten dat een artikel na een bepaalde periode en bij normaal gebruik nog goed zou moeten functioneren, en is het gebrek aan het product buiten jouw schuld om ontstaan, neem dan contact op met ons, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Stuur een e-mail met een foto en een gedetailleerde omschrijving van je klacht naar orders@jacobhill.com onder vermelding van je bestelnummer.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan is het mogelijk om de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst terug te sturen. Het product moet dan correct worden geretourneerd, wat inhoudt dat het ongewassen is en de originele nek-tag nog aan het product zit. Meld je retour, incl. de reden van je retour aan via orders@jacobhill.com

Vervolgens kun je het retour sturen aan onderstaande adres:

Jacob Hill
Afd. Retour
Drostenweg 12
7447CC
Hellendoorn

Na ontvangst en bij correct teruggestuurde artikelen zullen wij binnen 3-5 werkdagen het betaalde bedrag terugstorten of indien gewenst en mogelijk, sturen we je nieuwe/andere producten toe.

Betalen

We streven ernaar om je zo goed mogelijk in te lichten in welke maat bij je past, doormiddel van de maatwijzer en maattabellen.

In het aanschafbedrag zijn de kosten van verzenden inbegrepen, retourzendingen zijn voor eigen rekening.

In onze webshop kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Ideal, Visa, Mastercard.

Wij verzenden een bevestiging van je bestelling via e-mail nadat je een bestelling hebt afgerond in de webshop. Heb je niets ontvangen? Dan is het mogelijk dat je e-mailprovider onze mail blokkeert of naar de ongewenste items plaatst, controleer dan je ongewenste e-mail map.

Mocht je dan nog geen opdrachtbevestiging hebben ontvangen, stuur dan een mail naar orders@jacobhill.com

Overige vragen

Mocht je vraag niet beantwoord zijn, stuur dan een mail naar info@jacobhill.com. We komen graag met je in contact.