Shop

Premium Polo

€99,- €59,-

Luxury v-neck polo

€99,- €59,-

Jacob Hill fashion

De beste kwaliteit in comfortabele duurzame kleding

Door kleding van Jacob Hill te dragen kies je voor de beste kwaliteit in duurzame premium kleding.

Ontworpen in Nederland

De tijdloze en onderscheidende kleding van Jacob Hill wordt met veel passie ontworpen in Nederland.

Speciaal geselecteerde stoffen voor optimaal comfort en duurzaamheid

De stoffen van Jacob Hill worden speciaal geselecteerd op materiaalsoort, comfort, sterkte, kleurbehoud en behoud van pasvorm. Ervaar het zelf!

Geproduceerd onder de best mogelijke en eerlijke omstandigheden in Europa

Het team van Jacob Hill zorgt ervoor dat alle onze producten in een duurzame en eerlijke omgeving, onder zeer goede omstandigheden en onder minimale milieubelasting worden geproduceerd.

Dit doen we door continu naar de houdbaarheid en duurzaamheid van onze kleding te kijken en deze uitsluitend onder goede omstandigheden in Europa te produceren.

Voor mannen die zichzelf willen onderscheiden

Onze kleding onderscheidt zich door optimale kwaliteit, pasvorm, ontwerp en duurzaamheid. Kies voor Jacob Hill als je jezelf wilt onderscheiden.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van Jacob Hill?
Laat dan je naam en mailadres achter.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Voor meer informatie zie onze Cookie policy

Jacob Hill zorgt ervoor dat al onze producten tot stand komen onder eerlijke en duurzame omstandigheden met minimale belasting voor het milieu.

Bij Jacob Hill vinden we dat duurzaamheid gebaseerd is op minimale milieubelasting in combinatie met een lange draagbaarheid van onze kleding. De stoffen waar onze kleding van gemaakt zijn, zijn geselecteerd op minimale slijtage, behoud van kleur en pasvorm.

De beste kwaliteit duurzame en premium kleding voor mannen.

De kleding van Jacob Hill wordt in Europa met de hand gemaakt van de beste kwaliteit duurzame grondstoffen. De samenstelling van onze stoffen wordt geselecteerd op sterkte, optimaal comfort, behoud van pasvorm en kleur. Onze producten kunnen daardoor vaak en lang gedragen worden.

Houd je bij het wassen van de kleding goed aan onze wasvoorschriften en je zult jouw collectie Jacob Hill kleding vaak en lang kunnen dragen.

Bij Jacob Hill berekenen we geen verzendkosten.  Verzenden is bij ons gewoon gratis! Tevens gebruiken we gerecycled karton.

In samenwerking met Fietskoeriers kunnen we onze kleding via de groenste én snelste route bezorgen. Onze transportverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton en worden alleen verpakt in gerecyclede kunststof zakken bezorgd wanneer dit écht niet anders kan.

Met de fiets is de logistiek in Nederlandse steden slimmer en schoner in te richten. Zo verminderen we de verkeersdrukte en beperken de CO₂-uitstoot tot een minimum.

Hoe bezorgen we je pakket op plaatsen waar fietskoeriers nog niet rijdt? Dan schakelen we een autokoerier voor je in. Door slim samen te werken gaat je pakket mee met een koerier die toch al rijdt. Hierdoor kost het geen extra CO₂ en zijn we alsnog groen bezig.

Voor de grotere afstanden tussen de steden gebruiken we auto’s op groengas. Zo rijden alle vervoersmiddelen daar waar ze het beste tot hun recht komen: de auto op de snelweg en de fiets in de stad.

Jacob Hill zet zich daarnaast continue in om naast de productie ook de bezorging van onze kleding nog verder te verduurzamen.

Meetinstructies

Premium Polo – Arctic Grey – Premium Blue

Maattabel

Premium Polo – Arctic Grey – Premium Blue

MVO

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel, opgericht in 2002. Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.

OEKO-TEX Standard 100 is een gezondheidskeurmerk voor textiel.

Onze productielocaties maken waar mogelijk gebruik van duurzame energiebronnen. De ververijen waar we mee werken passen naast gebruik van alternatieve energiebronnen, milieuvriendelijke kleurstoffen toe en hergebruiken water. Het uiteindelijke afvalwater wordt op het terrein van de ververijen zelf diverse malen gefilterd en zoveel mogelijk hergebruikt. Dit inkt waarmee we printen is milieuvriendelijk.

Door onze tijdloze ontwerpen is bestaat onze kleding niet uit seizoen of trend gebonden collecties. Hiermee voorkomen we overproductie. De restanten van onze producties (het snijafval) worden allemaal opgehaald en gerecycled/gebruikt voor toepassing in schoonmaakdoeken, isolatiemateriaal en tapijten.

We gebruiken uitsluitend gerecyclede verpakkingsmaterialen.

Daarnaast zullen we continue onderzoeken op welke wijze we onze kleding nog duurzamer kunnen maken.

Ook jij kunt ons helpen door voordat je besteld gebruik te maken van onze meetinstructies/ maattabellen en je bij het wassen van jouw Jacob Hill collectie te houden aan onze wasvoorschriften.